Tulipa tossa mieleen että jospa mun magneettikuvauksen tulokset ois tullu jo kanta.fi -palveluun ja olihan ne.

"OIKEAN POLVEN VAHVAKENTTÄMAGNEETTITUTKIMUS NATIIVINA:

Mediaali kierukan takasarvessa on koko takasarven leveyden käsittävä ja corpuksen reunaan ulottuva kierukan alapintaan sekä taakse perifeerisesti avautuva horisontaalinen repeämä. Repeytymään liittyy kierukan taakse pullistava pitkulainen parameniski cysta. Kierukka on muotonsa ja volyyminsä säilyttänyt.

Lateraalinen kierukka ehjä, samoin risti- ja sivusiteet.

Kantavilla pinnoilla rustovaurioita ei näy. Lievään kondromalasiaan sopien vähäistä rusto epätasaisuutta lähinnä patellan mediaalifasetilla ja patellomoraali nivelessä mediaalisesti ohut plicapoimu. Patella positio normaali.

Nivelessä ei mainittavaa hydropsia, irtopalojakaan ei näy eikä luupatologiaa.

Jänteet normaalipaksuiset ja lihakset tavalliset."

Lääkäri soittaa ens viikolla, saapa nähdä mitä ton kans sitte tehään. Toi polvi on nyt kipeempi taas ja pelkään koko ajan että se menee ihan sijoiltaan kun muljahtelee koko ajan. Mulla ei oo mitään kokemusta tollasesta enkä tiedä voiko se ees muljahtaa ihan sököksi mut siltä se ainakin tuntuu.

Jotenkin silti helpottavaa että siellä nyt oikeesti on se vika eikä tää oo nyt mitään pelkkää niveltulehdusta mikä johtuis borresta. Jospa sen sais kuntoon ja vaikka oikeesti pääsisin taas liikkumaan normaalisti. Se ois ihan älyttömän hienoa!!!

Muuten mä voin hyvin edelleen, ei mitään oireiluja! Huippua!!! :)